PRODUCT

Zwembadzeil op maat

Zwembadzeil op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Zwembadzeil op maat nodig?

Wilt u een zwembadzeil van goede kwaliteit kopen? Dan staat Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, graag tot uw dienst. Wij vervaardigen zeilen en netten voor zowel particulieren als bedrijven in een scala aan branches. Denk hierbij aan de bouw, het transport en de scheepvaart. Onze producten zijn van professionele kwaliteit, worden vervaardigd uit eigentijdse materialen met behulp van moderne technieken en komen in diverse standaard uitvoeringen. 

Een zwembadzeil kopen, aangepast aan de afmetingen van uw zwembad

Het kopen van een zwembadzeil voorkomt dat het water in uw zwembad wordt vervuild. Vuil en ongedierte heeft u natuurlijk liever niet in het zwemwater. Door het kopen van een zwembadzeil met de juiste afmetingen, voorkomt u deze problemen doordat het uw zwembad afdekt. Dit geldt hetzelfde voor een zandbaknet op maat. Tegenover een eerlijke prijs ontvangt u een product op maat gemaakt die aansluit bij uw toepassing. Uw wensen betreft kleur, het materiaal en afmetingen staan bij ons centraal. Wij vervaardigen onze producten zo dat het volledig is afgestemd naar uw voorkeuren en specificaties van het zwembad. Het kopen van een zwembadzeil zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet van een schoon zwembad.

Bescherm uw zwembadwater tegen vuil en ongedierte

Of u nu een zwembadzeil wilt kopen of een pvc-hoes op maat wenst voor een andere toepassing: wij zijn u graag van dienst. Bij vragen of voor meer informatie neemt u contact met ons op. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 010-4281339. Ook is het mogelijk een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl. Een zwembadzeil kopen doet u bij ons.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam