PRODUCT

Zeilmakerij in Rotterdam

Zeilmakerij in Rotterdam nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Zeilmakerij Rotterdam

Wij zijn een allround zeilmakerij, gevestigd in Rotterdam, gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Sinds 1984 zijn wij actief in het ontwerpen en produceren van diverse soorten zeilen voor zowel particulieren als bedrijven die actief zijn in een scala aan branches: van de transport tot aan de bouw. Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten tegen zeer concurrerende prijzen, opereren oplossingsgericht vanuit een echte hands-on-mentaliteit en houden de lijnen van communicatie kort. Daarnaast beschikken wij over een team van deskundig personeel en ons eigen transport. Door onze ruime ervaring en brede kennis, zijn wij bij uitstek hét bedrijf waar u terechtkunt wanneer u een stevig zeil voor uw toepassing wilt aanschaffen.

Een allround zeilmakerij in Rotterdam voor al uw maatwerk zeilen

Als gerenommeerde allround zeilmakerij in Rotterdam, leveren wij zowel producten in standaard uitvoeringen als uitstekend maatwerk, volledig afgestemd op de wensen en noden van de klant. Waar kunt u ons zoal voor inschakelen? Wij ontfermen ons over het ontwerpen en de productie van producten, zoals:

Met behulp van moderne machines en eigentijdse materialen, is Zeilmakerij J. Schoots als allround zeilmaker in Rotterdam in staat u professioneel maatwerk te leveren waar u voor een lange tijd profijt van ervaart. Of u nu bijvoorbeeld interesse heeft in een pvc-hoes op maat of een hydraulisch systeem: wij vinden een juiste oplossing.

Kies voor professioneel maatwerk

Heeft u interesse in een nieuw zeil voor uw toepassing of zoekt u een dekzeil op maat? Of bent u benieuwd naar wat wij als allround zeilmakerij in Rotterdam voor u kunnen betekenen, als het aankomt op maatwerk? Of heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen info@schoots.nl. Dan vertellen wij u graag meer over ons productenaanbod, onze werkwijzen en onze succesvol afgeronde voorgaande projecten.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam