PRODUCT

Een zandbaknet kopen?

Zandbaknet op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Een zandbaknet op maat

Een zandbaknet op maat kopen doet u bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn sinds 1984 actief als zeilenspecialist en leveren onze producten aan zowel particulieren als bedrijven die werkzaam zijn in diverse branches. Denk hierbij aan de bouw, de scheepvaart en het transport. Maar ook voor kleine projecten draaien wij onze hand niet om. Zo ontwerpen en produceren wij bijvoorbeeld ook zandbaknetten.

Een zandbaknet op maat kopen bij een betrouwbare specialist

Wanneer u een zandbaknet op maat wilt kopen, doet u dit het best bij een betrouwbare zeilenspecialist in Rotterdam met ruime ervaring in het vak. Met een zandbaknet op maat, zorgt u ervoor dat het zand schoon blijft en voorkomt u dat er dieren, zoals vogel of katten, in de zandbak klimmen en het zand vervuilen. Een zandbak kan niet worden afgedekt met een luchtdicht zeil, omdat er voor de natuurlijke reiniging van het zand zuurstof nodig is. Aangezien zandbakken in zoveel verschillende uitvoeringen komen, is het haast onmogelijk een zandbaknet in een standaard uitvoering te ontwerpen. Als u een zandbaknet wilt kopen, bekijken we daarom nauwkeurig uw zandbak en vervaardigen wij een net dat hier naadloos op aansluit. Wij werken louter met de beste materialen en moderne productietechnieken, zodat u bent verzekerd van een goed zeil dat u voor een lange tijd kunt gebruiken.

Dek uw zandbak af met een stevig net

Wilt u een zandbaknet op maat kopen? Of heeft u bijvoorbeeld interesse in onze andere producten, zoals een zwembadzeil of een pvc-hoes op maat? Stuur ons een e-mail via info@schoots.nl of bel 010-4281339. Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam