PRODUCT

Windbreeknetten op maat

Windbreeknetten op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Windbreeknetten op maat

Wilt u windbreeknetten aanschaffen bij een specialist in Rotterdam, tegen een concurrerende prijs? In dit geval hoeft u niet verder te zoeken dan Zeilmakerij J. Schoots. Als zeilmakerij leveren wij namelijk al sinds 1984 diensten en producten van hoogwaardige kwaliteit aan klanten uit diverse branches. Door onze korte levertijden, gunstige tarieven en hands-on-mentaliteit, zijn wij uw ideale partner. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Windbreeknetten in diverse uitvoeringen door een zeilmaker in Rotterdam

Het gebruik van een windbreeknet is een goedkope manier om de wind op uw buitenlocatie te verminderen en uw (bouw)terrein en medewerkers optimaal te beschermen. De windbreeknetten die wij als zeilenspecialist in Rotterdam aanbieden, zijn zeer stevig en vervaardigd uit alleen het beste materiaal. De netten zijn beschikbaar in diverse kleuren, lengtes en hoogtes. Wat voor soort windbreeknet u nu wilt aanschaffen: wij gaan graag voor u aan de slag en leveren u een op maat gemaakt product van professionele kwaliteit.

Vind het juiste net voor uw toepassing

Wilt u graag direct windbreeknetten van Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam aanschaffen of andere producten, zoals pvc-zeilen of hydraulische afdeksystemen, bestellen? Of heeft u eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer over onze producten en onze werkwijze. Bel naar 010-4281339 of stuur een e-mail naar info@schoots.nl en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam