PRODUCT

Vlamdovend polyesterdoek kopen

Vlamdovend polyesterdoek op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Vlamdovend polyesterdoek kopen?

Indien u een zeil van vlamdovend polyesterdoek wilt kopen, kunt u gerust aankloppen bij dé specialist in Rotterdam: Zeilmakerij J. Schoots. Al sinds 1984 zijn wij gespecialiseerd in de levering van diverse soorten zeilen aan bedrijven en particulieren, actief in diverse soorten branches. Door onze ruime ervaring en uitgebreide expertise, kunnen wij u een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen. Ontdek wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. 

Een zeil gemaakt van vlamdovend polyesterdoek kopen

Besluit u bij ons een zeil dat is gemaakt van vlamdovend polyesterdoek te kopen? Dan bent u verzekerd van een uitstekend product op maat waar u voor een lange tijd de voordelen van ervaart. Onze zeilen zijn gemaakt van het beste pvc-materiaal, hebben een lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien kunnen de zeilen eventueel bedrukt worden met een logo of bedrijfsnaam. Wat uw wensen ook zijn: wij leveren u een pvc-zeil op maat.

Ontvang persoonlijk advies

Wilt u direct een zeil dat is vervaardigd uit vlamdovend polyesterdoek kopen? Wij garanderen u een gunstige, concurrerende prijs en een korte levertijd. Mocht u vragen hebben over onze producten of geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie, dan kunt u eenvoudig contact met ons team uit Rotterdam opnemen. Dit doet u door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam