PRODUCT

Pvc-zeil op maat in Rotterdam

Pvc-zeil op maat in Rotterdam?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Pvc-zeil op maat in Rotterdam

Zou u graag een kwalitatief hoogwaardig pvc-zeil op maat aanschaffen in regio Rotterdam? Indien u een pvc-afdekzeil of pvc-zeildoek op maat wilt laten maken, bent u bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, op de juiste plek. Sinds onze oprichting in 1984, hebben wij ruime ervaring en kennis opgedaan in ons vakgebied en al vele klanten tevredengesteld. Bent u op zoek naar een professioneel product op maat? Of het nu een pvc-zeildoek in een standaard uitvoering of een pvc-afdekzeil op maat betreft: vanuit Rotterdam leveren we u een pvc-zeil van de allerbeste kwaliteit. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en laat een pvc-afdekzeil of pvc-zeildoek op maat maken door ons.

Een waterbestendig pvc-zeil – pvc-zeildoek of pvc-afdekzeil – op maat laten maken in Rotterdam

Wanneer u een pvc-afdekzeil – of pvc-zeildoek – op maat laat produceren door onze zeilmakerij in Rotterdam, bent u ervan verzekerd dat u voor een lange tijd de voordelen ervaart van het pvc-zeil. Of u nu werkzaam bent in de scheepvaart-, bouw- of (afval)transportindustrie: een zeil gemaakt van pvc is waterdicht, uv-bestendig, erg sterk en om deze redenen onmisbaar. Al onze producten worden vervaardigd uit alleen het beste materiaal en zijn een perfecte oplossing voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een beschermhoes voor lastenten of andere producten, u vindt het bij ons. Zo bieden wij ook een plastic afdekzeil. Binnen ons assortiment vindt u ook een windbreeknet. Waar u ook naar op zoek bent: wij leveren u de allerbeste producten, waarmee u uw werkzaamheden nóg beter uit kunt voeren, ongeacht de branche waarin u werkzaam bent.

Laat een uniek zeildoek ontwerpen

Een pvc-afdekzeil of pvc-zeildoek op maat laten maken laat u over aan Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam. Wij produceren een pvc-zeil dat aan al uw wensen voldoet waardoor u een uniek u altijd een uniek doek ontvangt. Door het op maat laten maken van een pvc-afdekzeil of een pvc-zeildoek betekent dat u verzekerd bent van een product dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze diverse producten? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Bel naar 010-4281339 of stuur een e-mail naar info@jschoots.nl.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam