PRODUCT

Pvc-hoes op maat

Pvc-hoes op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Pvc-hoes op maat kopen?

Wilt u een pvc-hoes kopen en op maat laten maken? Wanneer u een pvc-hoes wilt kopen die volledig is afgestemd op uw wensen en uw toepassing, gaat u het best in zee met Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam. Al een aantal decennia leveren wij onze producten aan particulieren en zakelijke klanten en ondertussen hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Bij ons rekent u op dienstverlening en producten van de bovenste plank.

Een pvc-hoes op maat kopen voor uw gewenste toepassing

Een pvc-hoes op maat laten maken en kopen doet u bij ons allround zeilmakerij. Vanuit onze oplossingsgerichte aanpak en echte hands-on-mentaliteit – en met behulp van moderne machines en eigentijdse materialen – leveren wij klantgericht maatwerk. Zo ook als u een pvc-hoes op maat wenst te kopen. Ongeacht de afmetingen, kleur en toepassing: wij vervaardigen pvc-hoezen geheel naar wens. Zoekt u bijvoorbeeld naar een afdekzeil voor de bouw? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Allerlei soorten en maten hoezen

Bij ons kunt u een pvc-hoes op maat kopen van uitstekende kwaliteit. Wij leveren pvc-hoezen in allerlei maten en uitvoeringen, waardoor u zeker weet dat de hoes nauw aansluit op uw apparatuur, aanhanger, container of installatie en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Door onze grote voorraad aan basismaterialen en flexibele werkhouding, zijn wij in staat zeer snel te schakelen en korte levertijden te garanderen, indien u een pvc-hoes op maat of bijvoorbeeld een haspelhoes op maat besluit te kopen.

Schaf een beschermende hoes van pvc aan

Wanneer u een pvc-hoes op maat wilt kopen, staat Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam graag tot uw dienst. Ook als u interesse heeft in producten als windbreeknetten, gaan we graag voor u aan de slag. Heeft u vragen over ons productenaanbod of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via info@jschoots.nl of 010-4281339.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam