PRODUCT

Plastic afdekzeil in Rotterdam

Plastic afdekzeil nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Plastic afdekzeil kopen?

Wilt u graag een plastic afdekzeil aanschaffen en bent u op zoek naar een gerenommeerde zeilmakerij in Rotterdam? In dit geval bent u bij Zeilmakerij J. Schoots op de juiste plek. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de levering van diverse soorten zeilen aan zowel bedrijven als particulieren, actief in de (afval)transport-, bouw- en scheepvaartindustrie. Wij leveren producten op maat tegen een zeer concurrerende prijs en garanderen u een korte levertijd. Ontdek meer over onze producten.

Een plastic afdekzeil in een standaard uitvoering of op maat gemaakt in Rotterdam

Met een plastic afdekzeil van onze zeilmakerij in Rotterdam, dekt u onder meer uw transportcontainer af. Op deze manier blijft uw lading beschermd van invloeden van buitenaf en kunt u uw vracht veilig vervoeren. Laat u uw logo of bedrijfsnaam op het zeil bedrukken? Dan maakt u ook nog eens reclame voor uw bedrijf. Een plastic afdekzeil is beschikbaar in diverse standaard uitvoeringen, maar ook voor een op maat gemaakt zeil bent u bij Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam in goede handen. Wij leveren namelijk producten op maat, die volledig zijn afgestemd op de wensen en situatie van de klant.

Bestel een plastic afdekzeil en bescherm uw lading

Wilt u graag een plastic afdekzeil bestellen bij een specialist in Rotterdam? Of wilt u eerst meer informatie inwinnen over de andere producten, zoals onze windbreeknetten, dekzeilen voor schepen of afdekzeilen voor containers? Wat uw behoeften ook zijn, wij zijn u hierin graag van dienst. Neem eenvoudig telefonisch contact met ons op via 010-4281339 of per e-mail via info@jschoots.nl.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam