PRODUCT

Isolatie zeilen

Isolatie zeilen gemaakt van kwalitatief hoogstaande producten

Een voordelige oplossing voor kortdurende tot middellange projecten. 

Maatwerk isolatie zeilen

Voor ieder project een passend isolatie zeil

Bij ons koopt u een isolatie zeil van uitstekende kwaliteit. U kunt onze lichtgewicht isolatie zeilen gebruiken voor het tijdelijk afdekken en isoleren van bijvoorbeeld bouwmaterialen, daken en andere voorwerpen. Hier kunnen de zeilen worden gebruikt voor het afdekken van pas gestort beton, als scheidingswand tijdens verbouwingen of het vorstvrij houden van gevoelige installaties en materialen. Een voordelige oplossing voor het kortdurend tot middellang afdekken, waaraan men geen al te hoge eisen stelt. Een isolatie zeil leveren wij in veel standaard maten en diverse kwaliteiten.

Hoogstaande zeilen in diverse kleuren, afmetingen en kwaliteiten

Een isolatie zeil op maat is voorzien van twee PE dekkleden van het gekozen kwaliteit, voorzien van één of twee lagen noppenfolie. Voorzien van een royale zoom en overlap in het noppenfolie. Voor het vastsjorren is het isolatie zeil voorzien van zeilringen om da ca. één meter.

Let op: heeft u een 20 m² vloer af te dekken, dan raden wij 20 m² + 10% aan te schaffen. Dit wegens overlap van de isolatie zeilen.

Uiteraard maken wij ook isolatie zeilen op maat, in de andere PE-kwaliteiten of met zwaar pvc-gecoat doek en geheel op maat gemaakt.

Standaard beschikbare kleuren:

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam