PRODUCT

Klapnetten voor containers kopen

Klapnetten voor containers nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Klapnetten voor containers kopen

Wilt u kwalitatief hoogwaardige klapnetten voor containers kopen bij een betrouwbare zeilmakerij? Voor het kopen van een klapnet bent u bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, op de juiste plek. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de productie van afdekproducten, zoals zeilen, netten en afdeksystemen voor diverse branches. Denk hierbij aan de bouw-, transport-, afvaltransport-, scheepvaart- en watersportindustrie. Al sinds 1984 leveren wij diensten en producten van uitstekende kwaliteit aan zowel bedrijven als particulieren. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Klapnetten voor containers kopen bij een ervaren specialist

Wilt u een klapnet of klapnetten kopen om zo de vracht in uw containers optimaal te kunnen beschermen, zodat u de lading probleemloos kunt vervoeren? Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam levert onder meer klapnetten, rolzeilen, gaasnetten en hydraulische afdeksystemen op maat, speciaal ontworpen voor de (afval)transportindustrie. Met een net of zeil vereenvoudigt u het vervoersproces en beschermt u de lading van invloeden van buitenaf. Wij leveren onze producten in standaard uitvoeringen, maar ook voor het kopen van een product op maat, waaronder een klapnet, bent u bij ons op de juiste plek. Wij garanderen producten van hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden én concurrerende prijzen. Wanneer u besluit bij ons een klapnet of klapnetten voor containers te kopen, profiteert u dus van vele voordelen.

Laat een klapnet op maat produceren

Het kopen van één klapnet of meerdere klapnetten voor uw containers en andere afdekproducten, doet u eenvoudig bij dé zeilmakerij in Zuid-Holland. Heeft u specifieke vragen omtrent het kopen van een klapnet? Of wilt u graag meer informatie inwinnen omtrent onze producten en/of onze dienstverlening? Schroom dan niet en neem direct contact met ons op. Bel naar 010-4281339 of stuur een e-mail naar info@jschoots.nl, dan vertellen wij u graag meer.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam