PRODUCT

Hoezen

Hoezen gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal

Wij denken graag mee bij de kwaliteit keuze. Hierbij wordt rekening gehouden met het doeleinde van de klant.  

Maatwerk hoezen

Echt maatwerk

Een pvc hoes is een echt maatwerk product. Om de juiste specificaties te verkrijgen luisteren wij eerst naar de wensen van de opdrachtgever. Wij zullen de specificaties beoordelen op haalbaarheid vanuit onze 38+ jaar ervaring. Dit doen wij door een helder beeld te schetsen bij de opdrachtgever. Zo komen wij samen tot een passende oplossing.

Voor alles een oplossing

Is het géén dat afgedekt moet worden vierkant, rond of lijkt het op het knutselproject van je kind. Voor alles is een passende oplossing te bedenken. Wij komen langs met het benodigde materiaal om het op te meten en/of te mallen. Hierbij houden wij rekening met druk-, schaffiel- en hijspunten, ventilatiegaten en andere specificaties. 

Echte kwaliteit pvc hoezen

Een hoes kan geproduceerd worden van verschillende kwaliteiten pvc polyesterdoek. Bij de kwaliteit keuze denken wij graag mee en wordt er rekening gehouden met het doeleinde van de opdrachtgever.  

Ons huidig assortiment bestaat uit 620, 650, 680 FR, 900 gram per m². In overleg is het mogelijk om buiten ons assortiment te bestellen. 

 

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam