PRODUCT

Haspelhoezen op maat

Haspelhoezen op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Haspelhoezen op maat

Haspelhoezen op maat schaft u aan bij de enige echte zeilenspecialist in Rotterdam: Zeilmakerij J. Schoots. Sinds onze oprichting in 1984, hebben wij al vele particulieren en bedrijven uit verschillende branches verblijd met een zeil van hoogwaardige kwaliteit, dat wij volledig hebben afgestemd op de betreffende toepassing en de wensen van de klant. Wij zijn zodoende uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier voor onder meer de scheepvaart en offshore-industrie, de bouw en (afval-)transport. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw haspels beschermen met haspelhoezen op maat

Wanneer u haspelhoezen wilt laten ontwerpen en produceren, leveren wij u graag een product op maat. Het beschermen en bedekken van uw haspel, hetzij een tuinslang, brandslang, kabel of verlengsnoer, doet u het best met een haspelhoes die volledig is afgestemd op uw apparaat. Zo voorkomt u onder meer beschadigingen en beschermt u het haspel tegen weersomstandigheden. Als allround zeilmakerij leveren wij u een haspelhoes op maat, maar kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor:

Bedek uw haspels met een stevig zeil

Heeft u interesse in haspelhoezen op maat? Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, gaat graag voor u aan de slag. Indien u vragen heeft over onze producten of voorgaande projecten, bereikt u ons door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam