PRODUCT

Gaasnetten transportcontainers kopen

Gaasnetten transportcontainers kopen op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Gaasnetten transportcontainers kopen

Wanneer u stevige gaasnetten voor transportcontainers wilt kopen, is Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, u graag van dienst. Wij zijn een ervaren specialist in de levering van afdekgaasnetten voor de afval-en transportsector, actief sinds 1984. Door de jaren heen hebben wij al vele bedrijven en particulieren voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een gunstige, concurrerende prijs. Wanneer u met ons in zee gaat, bent u verzekerd van korte levertijden en zeer persoonlijke service.

Hét adres in Rotterdam waar u gaasnetten voor uw transportcontainers kunt kopen<

Zeilmakerij J. Schoots is één van de grootste leveranciers van afdekgaasnetten en afdekzeilen voor het afvaltransport in Nederland. Wij zijn al jaren een vertrouwde naam in de transport- en afvalindustrie. U kunt namelijk bij ons rolzeilen kopen voor het afvaltransport. De netten die wij produceren, zijn van de beste kwaliteit en worden vervaardigd uit polyesterweefsel met een pvc-coating. Het materiaal is licht, sterk, soepel en bovendien water- en luchtdoorlatend. Besluit u gaasnetten voor transportcontainers of gaasnetten voor afvalcontainers bij onze zeilmakerij in Rotterdam te kopen? Dan bent u ervan verzekerd dat u waar krijgt voor uw geld en het product doet wat het moet doen.

Ontvang meer informatie over onze producten

Wilt u gaasnetten voor uw transportcontainers kopen bij onze zeilmakerij in Rotterdam, maar heeft u nog specifieke vragen? Wij gaan graag met u in gesprek en vertellen u meer over onze diverse producten en onze dienstverlening. U neemt eenvoudig contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@jschoots.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam