PRODUCT

Gaasnetten afvalcontainers Rotterdam

Gaasnetten afvalcontainers Rotterdam op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Gaasnetten afvalcontainers Rotterdam

Wanneer u gaasnetten voor uw afvalcontainers wilt aanschaffen, doet u dit het best bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn namelijk één van de grootste leveranciers van afdekgaasnetten voor het afvaltransport in Nederland. De netten die wij aanbieden, vervaardigen wij uit polyesterweefsel dat voldoet aan de Europese kwaliteitseisen en is voorzien van een pvc-coating. Dit materiaal is lichtgewicht, maar zeer sterk en bovendien water- en luchtdoorlatend. Daarbij zijn de standaard gaasnetten voor afvalcontainers uit onze werkplaats in Rotterdam, voorzien van versterkte zomen en stalen zeilringen. Aan welke eigenschappen voldoet het ideale gaasnet voor uw container? Maak uw wensen kenbaar, dan leveren wij u een oplossing op maat.

Gaasnetten voor het afdekken van uw afvalcontainers aanschaffen bij een zeilmaker in Rotterdam

Wanneer u werkzaam bent in de afvaltransportsector, dan zijn speciale gaasnetten essentieel wanneer u uw afvalcontainers op een eenvoudige, snelle en veilige manier wilt afdekken. Bij Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam kunt u terecht voor gaasnetten voor afvalcontainers in standaard maten, maar ook leveren wij u met alle plezier een product op maat, dat volledig wordt afgestemd op uw wensen en de specificaties van uw toepassing. Naast gaasnetten, leveren wij ook producten als rolzeilen voor afvaltransport en klapnetten voor containers tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u een afdekzeil of gaasnet voor een afvalcontainer op maat wilt kopen, bijvoorbeeld voor transport, dan gaat Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam graag voor uw aan de slag en dekt u binnenkort uw container goed af met een kwaliteitsvol containerzeil. Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jschoots.nl of neem telefonisch contact met ons op via 010-4281339.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam