PRODUCT

Dekkleed op maat

Dekkleed op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Dekkleed op maat nodig?

Wanneer u een dekkleed op maat wilt aanschaffen, levert Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam u graag een zeil voor de gewenste toepassing dat aan al uw eisen voldoet. Sinds 1984 leveren wij kwalitatief hoogwaardige zeilen op maat aan zowel particulieren als bedrijven uit diverse sectoren: van de scheepvaart tot de bouw. Wij garanderen concurrerende prijzen, korte levertijden en korte communicatielijnen.

Een dekkleed op maat voor uw toepassing

Wilt u een dekkleed op maat laten maken? Dan kunt u onder meer zelf het formaat en de kleur van het zeil bepalen. Waar wilt u het dekkleed precies voor gebruiken? Zoekt u een dekzeil voor schepen, waarmee u uw schip beschermt tegen invloeden van buitenaf? Of een afdekzeil voor een container, zodat u uw lading veilig kunt afdekken? Een dekkleed kan meerdere doeleinden dienen en tevens perfect worden aangepast op de specificaties van uw toepassing. Binnen ons assortiment vindt u ook een afdekzeil voor de bouw.

Vertel ons uw wensen

Als u een dekkleed op maat laat maken door Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, bent u verzekerd van een product van de beste kwaliteit. Wij produceren onze zeilen namelijk met alleen de allerbeste materialen en moderne productietechnieken. Zo verzekeren wij u van een (plastic) afdekzeil dat u voor een lange tijd gebruikt. Bij vragen over ons productenaanbod of voorgaande projecten, bereikt u ons via 010-4281339 of info@jschoots.nl.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam