PRODUCT

Containernetten in Rotterdam

Containernet nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Containernetten in Rotterdam

Wilt u containernetten laten maken door een specialist in Rotterdam? Dan bent u bij Zeilmakerij J. Schoots op de juiste plek. Sinds 1984 zijn wij een gerenommeerde zeilmakerij en leveren wij oplossingen aan bedrijven en particulieren, actief in diverse branches. Wij bieden producten op maat en een dienstverlening van de bovenste plank aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Kwalitatief hoogwaardige containernetten op maat door een specialist in Rotterdam

Met containernetten of gaasnetten voor transportcontainers van onze zeilmakerij in Rotterdam, dekt u uw afval- of transportcontainer of aanhanger eenvoudig af. Hiermee beschermt u de lading op de container en zorgt u ervoor dat deze stevig op zijn plaats blijft. U wilt immers niet dat de lading op de grond belandt of beschadigd raakt. Bij onze zeilmakerij in Rotterdam kunt u terecht voor containernetten op maat, maar ook wanneer u op zoek bent naar klapnetten of stevige afdekzeilen voor uw container, rekent u op onze expertise. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis, zijn wij in staat u een product te leveren dat aan al uw wensen en eisen voldoet.  

Profiteer van onze uitgebreide expertise

Wilt u graag containernetten aanschaffen bij een ervaren specialist in Rotterdam? Zeilmakerij J. Schoots vindt voor u een oplossing op maat. Indien u vragen heeft over onze producten of onze dienstverlening, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 010-4281339 of een e-mail te sturen naar info@schoots.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam