PRODUCT

Afdekzeil nodig voor transport

Afdekzeil nodig voor transportdoeleinden?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Een afdekzeil voor transport?

Het kopen van een afdekzeil voor de transport, doet u met een gerust hart bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam. Sinds 1984 staan wij paraat voor zowel particulieren als bedrijven in branches als de transport, de bouw en de scheepvaart en leveren wij hen kwalitatief hoogwaardige zeilen (op maat) tegen concurrerende prijzen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak, een echte hands-on-mentaliteit, korte levertijden en een duidelijke, persoonlijke communicatie.

Uw lading beschermen met een afdekzeil voor de transport

Wanneer u in de transport werkt, is het belangrijk om uw lading goed af te dekken met een professioneel en stevig afdekzeil. U wilt immers niet dat uw lading beschadigd of kwijtraakt. Als u een zeil voor uw container aanschaft, laat u dit product daarom het best op maat maken door een professionele zeilmaker, zodat u zeker weet dat het zeil voldoet aan uw wensen en de eigenschappen van uw toepassing. Indien u in de transport werkt, dan leveren wij u graag een passend afdekzeil, maar ook voor een aanhangernet op maat of klapnetten voor containers, kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u een afdekzeil of gaasnet voor een afvalcontainer op maat wilt kopen, bijvoorbeeld voor transport, dan gaat Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam graag voor uw aan de slag en dekt u binnenkort uw container goed af met een kwaliteitsvol containerzeil. Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jschoots.nl of neem telefonisch contact met ons op via 010-4281339.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam