PRODUCT

Afdekzeil voor een container kopen

Afdekzeil voor een container kopen?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Afdekzeil voor een container kopen

Wilt u graag een afdekzeil voor een container of transport kopen bij een gerenommeerde zeilmakerij in Rotterdam? Bij Zeilmakerij J. Schoots, gevestigd in Rotterdam, kunt u onder meer terecht voor een containerzeil op maat. Sinds 1984 steken wij onze handen uit de mouwen voor zowel bedrijven als particulieren en leveren wij diensten van de bovenste plank. Of u nu interesse heeft in het kopen van een afdekzeil voor transport of uw container (ofwel: een containerzeil), asfaltkleden, windzakken, klapnetten of zandbakkleden: vertel ons uw wensen en wij gaan graag voor u aan de slag in onze zeilmakerij in Rotterdam.

Een afdekzeil voor de bescherming van uw container of transport kopen bij een specialist in Rotterdam

Indien u werkzaam bent in het transport- of industriesector in regio Rotterdaman is het kopen van een afdekzeil, waarmee u uw container of aanhangwagen optimaal beschermt, zeer aan te raden. Hiermee wordt de container goed afgedekt en voorkomt u dat hier vuil of andere ongewenste materialen in belanden. Bovendien beschermt het containerzeil van onze zeilmakerij in Rotterdam tegen diverse weersomstandigheden, zodat de inhoud van de container niet wordt aangetast.

Een containerzeil van de beste kwaliteit bij onze zeilmakerij in Rotterdam

Gaat u met ons in zee en besluit u een afdekzeil (of een containernet) voor uw container of transport bij onze zeilmakerij in Rotterdam te kopen? Dan bent u verzekerd van een zeer professioneel product en kunt u rekenen op onze uitstekende service. Onze onafhankelijke positie, lage productiekosten en werkwijze stellen ons namelijk in staat tegen concurrerende prijzen te leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u een afdekzeil of gaasnet voor een afvalcontainer op maat wilt kopen, bijvoorbeeld voor transport, dan gaat Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam graag voor uw aan de slag en dekt u binnenkort uw container goed af met een kwaliteitsvol containerzeil. Wenst u meer informatie te ontvangen of heeft u vragen? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@jschoots.nl of neem telefonisch contact met ons op via 010-4281339.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam