PRODUCT

Aanhangernet op maat

Aanhangernet op maat nodig?
Zeilmakerij Schoots regelt het!
Eigen personeel en eigen transport
Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om
Flexibele houding en goede communicatie

Aanhangernet op maat

Een aanhangernet op maat kopen doet u het best bij een specialist op het gebied van zeilen. Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam vervaardigt al sinds 1984 kwalitatief hoogstaande zeilen op maat voor een scala aan klanten. Wij zetten onze expertise in voor zowel particulieren als bedrijven in industrieën in, zoals (afval)transport, de scheepvaart en de bouw. Met behulp van onze moderne machines en eigentijdse materialen, leveren wij een aanhangernet op maat. Het kopen van een aanhangernet doet u bij ons.

Een aanhangernet op maat kopen om uw lading te beschermen

Als u besluit een aanhangernet te kopen en deze op maat te laten maken door onze zeilmakerij uit Rotterdam, dan bent u ervan verzekerd dat u bij gebruik van het net de lading in uw aanhanger optimaal beschermt. Tijdens het transport blijven uw goederen netjes op hun plaats liggen en worden deze beschermd tegen allerhande invloeden van buitenaf. Zo weet u zeker dat uw lading veilig en onbeschadigd aankomt op de plaats van bestemming. Naast het kopen van een aanhanger op maat, kunt u bij ons ook terecht voor een afdekzeil voor uw container. Of u nu als particulier of als bedrijf een kwalitatief hoogstaand net of zeil wilt aanschaffen: bij ons kunt u terecht. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld klapnetten voor containers.

Schaf een sterk net aan voor uw aanhanger

Wilt u een aanhangernet op maat kopen en wilt u de mogelijkheden ontdekken? Of heeft u interesse in de andere producten van Zeilmakerij J. Schoots in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op via 010-4281339 of info@schoots.nl. Dan vertellen wij u graag meer over het kopen van een aanhangernet op maat.

Vragen?

Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u terug!

Bezoek ons

Van Riemsdijkweg 6, 3088 HC Rotterdam